top of page

NLP Business Coaching(Neuro Linguïstisch Programmeren)

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. Double click to edit and add your own text.

Over mij

De afgelopen jaren heb ik een reputatie opgebouwd als een van de beste consultants in Zwolle en omgeving. Het belang van mijn klanten is altijd mijn prioriteit en ik doe er alles aan om hun gewenste resultaten te bereiken.

Of u nu een nieuw project gaat lanceren, advies nodig heeft over de uitbreiding van uw bedrijf of op het juiste moment een tip wilt hebben over grote of kleine zaken; ik ben uw adviseur. Neem vandaag nog contact met me op voor een afspraak om erachter te komen wat ik voor u kan betekenen.

Getting Coffee

NLP Business Coaching
(Neuro Linguïstisch Programmeren)

Wat is NLP?

NLP is een methode gericht op persoonlijke ontwikkeling en communicatie om snel te ontdekken hoe jij als mens, via je zintuigen (beelden, geluiden, gevoelens, geuren en smaken) de wereld waarneemt. Deze ervaringen krijgen betekenis wanneer je deze omzet in taal en helpt je begrijpen hoe je je eigen taal, denken, gevoel, emoties, overtuigingen en gedrag zelf beïnvloed. Met jou eigen strategie ben je in staat je doelen te realiseren op een praktische wijze, zowel onbewust als bewust.

Hoe kijk jij naar de wereld, de mensen en jezelf? Ben jij nieuwsgierig, flexibel en wil je reflecteren? Heb je werkgerelateerd een probleem? Ben je zoekende in een veranderende omgeving? Heb je geen doel of lukt het onvoldoende deze te creëren? Zit je vast in denkpatronen of beperkende overtuigingen? 

Wil jij met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag met een coach? Zoek je als organisatie gericht op individuele- en/of teamontwikkeling advies van een coach? 

Ik help graag!

Of je nu werkt als professional bij de afdeling debiteuren of crediteuren, als leidinggevende en/of manager, directeur of bestuurder, iedereen die werkzaam is binnen bedrijfsvoering of een ondersteunende dienst van een organisatie is welkom.

Met behulp van diverse NLP interventies o.a. gericht op beperkende en bekrachtigende overtuigingen (vanuit ervaringen van vroeger en het heden), NLP verandermodel, kernwaarden, metaprogramma's, tijdlijnen, gaan wij samen vanuit verschillende posities (jezelf, de ander en de wereld), je eigen zintuigen en je onderbewuste op zoek naar jouw eigen strategie van zelfvertrouwen.

Je hebt al je hulpbronnen voor jouw strategie namelijk in je, met als doel het realiseren van jouw doelen in je leven, je eigen ruimte en vrijheid!

IMG_0516 ch view top.jpg
bottom of page