top of page

NLP Business Coaching(Neuro Linguïstisch Programmeren)

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. Double click to edit and add your own text.

Over mij

De afgelopen jaren heb ik een reputatie opgebouwd als een van de beste consultants in Zwolle en omgeving. Het belang van mijn klanten is altijd mijn prioriteit en ik doe er alles aan om hun gewenste resultaten te bereiken.

Of u nu een nieuw project gaat lanceren, advies nodig heeft over de uitbreiding van uw bedrijf of op het juiste moment een tip wilt hebben over grote of kleine zaken; ik ben uw adviseur. Neem vandaag nog contact met me op voor een afspraak om erachter te komen wat ik voor u kan betekenen.

Getting Coffee

Business Coaching in het perspectief van NLP
(Neuro Linguïstisch Programmeren)

Wat is NLP?

NLP is een methode gericht op persoonlijke ontwikkeling en communicatie om snel te ontdekken hoe jij als mens, via je zintuigen (beelden, geluiden, gevoelens, geuren en smaken) de wereld waarneemt. Deze ervaringen krijgen betekenis wanneer je deze omzet in taal en helpt je begrijpen hoe je je eigen taal, denken, gevoel, emoties, overtuigingen en gedrag zelf beïnvloed.

Denk je nu, wat is dit wazig of alternatief....? Met jouw eigen strategie ben je in staat je doelen bij je ambities te realiseren op een praktische wijze, zowel onbewust als bewust.

Hoe kijk jij naar de wereld, de mensen en jezelf? Ben jij nieuwsgierig, flexibel en wil je reflecteren? Heb je werkgerelateerd een probleem? Ben je zoekende in een veranderende omgeving? Ervaar je druk, weerstand of stress? Heb je geen doel of lukt het onvoldoende deze te formuleren? Moeite om je ambities te realiseren? Zit je vast in denkpatronen of beperkende overtuigingen? 

Wil jij met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag met een ervaren business coach? Zoek je als organisatie gericht op individuele- en/of teamontwikkeling advies van een coach? 

Ik help graag!

Of je nu werkt als professional bij de afdeling debiteuren of crediteuren, als leidinggevende en/of manager, directeur, bestuurder of toezichthouder, iedereen die werkzaam is binnen bedrijfsvoering of een ondersteunende dienst van een organisatie help ik graag.

Hoe wij te werk gaan?

In 5 - 7 coachsessies brengen wij samen jou kernwaarden, zintuiglijke voorkeur, Metaprogramma's, situaties met weinig en veel zelfvertrouwen, neurologische niveaus en levensvragen met elkaar in verbinding. Met deze interventies o.a. gericht op beperkende en bekrachtigende overtuigingen (vanuit ervaringen van vroeger en het heden), verandermodel, tijdlijnen gaan wij samen vanuit verschillende posities (jezelf, de ander en de wereld) op zoek naar jouw eigen strategie van zelfvertrouwen. Dit is jou rode draad in je persoonlijke ontwikkeling om je volgende stap te zetten.

Je hebt al je hulpbronnen voor jouw strategie namelijk in je, met als doel het realiseren van jouw doelen en ambities in je leven.

IMG_0516 ch view top.jpg
bottom of page