top of page

Over mij

De afgelopen jaren heb ik een reputatie opgebouwd als een van de beste consultants in Zwolle en omgeving. Het belang van mijn klanten is altijd mijn prioriteit en ik doe er alles aan om hun gewenste resultaten te bereiken.

Of u nu een nieuw project gaat lanceren, advies nodig heeft over de uitbreiding van uw bedrijf of op het juiste moment een tip wilt hebben over grote of kleine zaken; ik ben uw adviseur. Neem vandaag nog contact met me op voor een afspraak om erachter te komen wat ik voor u kan betekenen.

Getting Coffee

Over mij:
Floortje Schrier

Met ruim 20 jaar ervaring binnen Accountancy, Finance, Control en Bedrijfsvoering ben ik in staat processen, het systeem en de mens met elkaar te verbinden. Mijn kernwaarden: vertrouwen, verantwoordelijkheid, humor, enthousiasme, groei, positiviteit, samenwerking, resultaatgericht, creativiteit, nieuwsgierig en ondernemend zijn, staan hierbij centraal. Als NLP (Business) coach (NVNLP, Nederlandse Vereniging voor NVNLP en ABNLP, American Board geregistreerd) haal ik mijn inspiratie uit de bergen en de natuur, waar ik mijn gevoel van ruimte en vrijheid ervaar en kijk ik in een breed perspectief met zelfvertrouwen naar de wereld vanuit mijn eigen 'Strategy of Confidence' om mijn doelen te bereiken. 

CH FS.jpg
bottom of page